Beveiliger aan het woord:
Bryan

In het nieuwe jaar trappen af met Bryan Span als 'Beveiliger aan het woord'. Bryan is 25 jaar en werkt al 5 jaar in de beveiliging, waarvan 2,5 jaar bij 1Alert. Een werkgever waar hij zich helemaal op zijn plek voelt. "Bij 1Alert krijg je altijd een luisterend oor als er iets is. Dit spreekt me erg aan en dit is wat 1Alert voor mij een goede werkgever maakt. Daarnaast is het gewoon een fijne werkgever met een leuke werksfeer en toffe collega's".

Als beveiliger kom je op veel plekken te werken. De ene keer sta je te werken in een asielzoekerscentrum en de andere keer op Pinkpop. Veel beveiligers vinden dit het mooie aan het werken als beveiliger, zo ook Bryan. "Ik vind het omgaan met mensen en de verschillende werklocaties het leukste aan het werk als beveiliger. Natuurlijk zijn er altijd minder leuke opdrachten, maar ook dit hoort bij het vak". Bryan vertelt ons dat hij bouwlocaties het minst leuk vindt om op te werken, maar dat hij azc's en festivals het leukste vindt. Het omgaan met mensen komt hierin duidelijk terug.

Bij het werken als beveiliger maak je een hoop mee. Dit kunnen heel leuke dingen zijn maar ook minder leuke dingen. Bij Bryan is één ding bij gebleven in de vijf jaar dat hij nu werkt als beveiliger: "Het raarste wat ik ooit als beveiliger heb meegemaakt is een zelfmoordpoging op het werk. Dan sta je wel eventjes te kijken."

Op de vraag wat Bryan tegen mensen wil zeggen die twijfelen of ze de beveiliging wel in willen is hij kort: "Kom werken in de beveiliging! Het is superleuk en ontzettend leerzaam!". En dit zegt hij niet alleen tegen mannen. Bryan moedigt vooral ook vrouwen aan om te gaan werken als beveiliger. "Ze kunnen als beveiliger goed laten zien wat ze kunnen. En het is gewoon goed om ze erbij te hebben".

Enthousiast geraakt over het werk als beveiliger? Neem contact met ons op. We maken graag kennis met je!

Andere 1Alert beveiligers aan het woord ...

Over 1Alert Flexgroup

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid. Wij leveren beveiligers aan beveiligingsbedrijven voor het beveiligen van grote en kleine evenementen zoals sportwedstrijden, festivals en feesten. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuw talent in de beveiliging!